خبرها حاکی از آن بوده که دو اسمارتفون جدید بلکبری با کدنامهای Juno و Krypton در حال توسعه هستند. متاسفانه این منبع جزییات زیادی را از این دو دستگاه منتشر نکرده است. هرچند ممکن است دستگاههای جدید توسط TCLL توسعه داده شوند، اما این بهمعنای انحصار معرفی و ساخت اسمارتفونهای بلکبری توسط این کمپانی چینی نخواهد بود. BB Merah Putih دیگر کمپانی است که در اندونزی فعالیت میکند و توانسته با بلکبری برای تولید محصولات این کمپانی کانادایی به توافق برسد.
نام رمزهای مورد استفاده توسط هر دو سازنده شخص سوم تقریبا مشابه است، بهعنوان مثال BB Merah Putih اخیرا اسمارتفونی را تحت نام بلکبری Aurora معرفی و روانه بازار کرده و TCL نیز اولین محصول خود تحت نام بلکبری را با نام KEYone و کدنام Mercuryy معرفی و عرضه کرده است. بنابراین بهصرف استفاده از کدهای نام خاص نمیتوان تشخیص داد که کدام سازنده، توسعه محصول را برعهده خواهد داشت.
مقر اصلی این کمپانی در کانادا سالهاست که دست به گریبان مشکلات فراوانی است و عملکرد آن در حوزه تلفنهای همراه تا حدی رضایت بخش نیست. عدم استفاده این کمپانی از سیستم عامل اندروید، از نظر کارشناسان حوزه فناوری فاصله گرفتن جامعه کاربری از محصولات تولید شده توسط آن بود.این موضوع منجر به فروش حق امتیاز تولید و ارایه محصولات به کمپانیهای ثالث شد.
اگرچه برای این شرکت، دیگر گوشیهای هوشمند در اولویت قرار ندارند، اما این کمپانی هنوز در توسعه و طراحی نرمافزار برای این صنعت فعال است. از این رو انتظار میرود کمپانی مادر در فرآیند توسعه دو اسمارتفون Juno و Krypton نیز نقش داشته باشد. از آنجایی که بلکبری KEYone ماه گذشته روانه بازار شد، بسیار بعید به نظر میرسد تا مدت زمان کوتاهی دیگر دوباره شاهد عرضه یک اسمارتفون با کیبرد QWERTY باشیم، بااینحال این به معنای آن نخواهد بود که کاربران هیچ شانسی برای معرفی یک اسمارتفون با کیبرد فیزیکی نخواهند داشت. گذشته از این حدودا سه سالی میشود که کاربران در انتظار معرفی نسخه اندرویدی بلکبری پاسپورت هستند، از این رو ممکن است TCL و یا هر ODM دیگری درحال توسعه این اسمارتفون باشد.
به آرامی شروع به مردن میکنی
اگر سفر نکنی
اگر کتاب نخوانی
اگر لباس رنگی نپوشی
پابلو نرودا
ابراهیم آلانی | بلک بری ایران
سلام. تا زمانی که گوشی با سیستم عامل bb10 تولید نکنه خرید این گوشی ها هیچ ارزشی نداره!!!
ینی بی صبرانه منتظر پاسپورت اندروید ام ؛ بخصوص با اون کانسپت فوق العاده که مث نوکیا ۳۲۵۰ کیبوردش قابلیت چرخش داشت و تبدیل به صفحه کامل میشد
سلام
به صورت تغریبی باید بگم که فکر پاسپورت اندرویدی رو از سذتون بیرون کنید به دلایل زیر:
۱- گوگل برای اندروید قانونی داره که در اون اشاره شده صفحه گوشی باید بین نسبت تصویر ۳:۲ و ۱۶:۹ قرار داشته باشه و این یعنی این شرکت صفحه مکعبی(جعبه ای) رو قبول نداره و به قول خودشون خارج از جعبه فکر میکنن.
۲- اون گوشی کانسپت هم تقریبا بعیده تولید بشه
۳- پارسپورت اندرویدی قرار بود oslo یا همون پاسپورت سیلور باشه که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد
۴-اندروید به هیچ وجه برای صفحه مکعبی بهینه نیست و تا زمانی که بلک بری با گوگل در این مورد همکاری نکنه بعیده این گوشی تولید بشه(اگر همکاری نکنه باید اندروید ۴٫۳ که الان به صورت رانتایم در گوشی های BBos هست رو به کار ببره یا نسخه ۵ اندروید رو که برای اون نمونه خاص ساخته بود به کارببره)